zpracovani_mleka

Domácí zpracování mléka (II. vyd.)

100 Kč

Kategorie: .

Product Description

Publikace Domácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v prvních krocích při domácím zpracování mléka. Technologie a postupy jsou přizpůsobeny právě zpracování v domácích podmínkách. Najdete zde základní informace a postupy, které vám umožní získat první zkušenosti s osvědčenými recepty a později na základě získaných poznatků tyto zdokonalovat a vytvářet své vlastní originální domácí výrobky. Radost z podařeného, chuťové výborného a jedinečného výrobku vám vynahradí čas a možná i některé  nepodařené‚ pokusy na začátcích vaší mlékařské kariéry.

Na prvním vydání příručky v roce 2007 se podíleli Hana Maturová a Jiří Lánský z Kozí farmy Kamínka. Toto je druhé, přepracované, aktualizované a doplněné vydání.

Autor: Petra Rubášová (chovatelka východofríských ovcí)
Vydal: Rosa, 2015, formát A5, 62 str.